När skall domarna börja stå till svars för sina insatser precis som spelarna? Självklart är domare bara människor och dom skall ta snabba beslut vilket, givetvis, kan bli fel emellanåt. Men varför blir domarna aldrig granskade på samma sätt som spelare.
 
Förra säsongen präglades av många dåliga domarinsatsen och många spelare, ledare  tycker samma sak varför händer det inte någon när en domaren gör fel!
 
Här nedan två exmpel 
 
I en match förra säsongen blev båda lagen rätt glada att se en domare som brukar hålla till i div.4 ska döma matchen men det blev en mardröm för hemmalaget.Sex spelare i hemmalaget blev skadade och klev av planen med stora skador laget blev utdelade hela 8 gula kort och ett rött kort även två ledare blev avvisade ifrån sidan .
 Bortalaget fick bara ett gult kort på hela matchen. Trots att det var gästerna som agerade vårdlöst i nästan varje närkamp .Många rasistiska uttalande kom i närheten av domaren utan att få domaren uppmärksamhet alls.

 I en inom hus Cup i mars i år hoppade en domare på en spelare och fick avvisas ifrån cupen men bara en veckan efter så är han ute och dömer en match utan som helst påföljd .

 Tycker att domaren ska kunna stängas av i åtminstone några matcher  vad tycker ni!!!