Se alla målen och bilder på Facebook sidan Fotboll Blogg Miscot.
 
       
 
 
BK30  3-1 hemma mot Fanna så var resultatet var fullt rättvist. BK30 gör en av sina sämre matcher den här säsongen och har en hel del att jobba på.
 

 

Matchens första halvlek var spelmässigt rätt jämn. Det var ändå Fann som skapade de farligaste situationerna. Efter10 min spel får gästerna en riktig farlig målchans en dubbelchans BK30 räddar på mållinjen .

Tycker att BK30 inte riktigt får igång sitt egna spel i första halvleken.De rörde sig för dåligt när dom hade boll och det blir mycket okontrollerat spel, mycket fram och tillbaka och dom fick jobba väldigt hårt i defensiven.

0-0 i halvtid.

 

Andra halvlek

Med ställningen 0-1 efter 5 min i andra och ett minst sagt uselt anfallsspel, så var det inte mycket som pekade på att det skulle lossna för BK30 . Men det gjort det. Seger siffrorna skrevs till hela 3-1 efter två mål av Alana Anne Smith första målet gjorde Jennifer Forsman Ekfeldt.

 

Det var tre poäng och inget annat som det handlade om inför matchen för BK30. Hur denna trepoängare skulle bärgas spelade ingen roll, så länge poängen bara trillade in på kontot och det gjorde dom till slut.