1-Bosniska SK

 

Den nye tränaren Serwat har till stora delar en helt ny trupp att jobba med men det är nödvändigtvis inte någon nackdel .Tvärtom klubben har börjat satsa ungt och har imponerat under försäsongen .Tappat många gamla rävar som har betytt oerhört mycket för klubben men också på något sätt stoppat BSK framgångar .Bosniska kommer att göra upp om seriesegern i år. Tror inte att poängskillnaden mellan lagen under kommer att vara stor, det avgörs nog i slutet av serien .

 

Förväntar er ett helt nytt BSK på lundby IP

 

Nyförvärv .

 

Belmin Alic  Jonathan Isacharro

 

Rekar Sana Albin Berglund

 

Daniel Wedholm Mohammed Haitham

 

Nanni Finnan Sack berg

 

Sean Khanon

 

Anel Murguz tränare i BSK säger sitt inför säsongen.

 

¨Läget i truppen nyförvärv, förluster m.m.

- Läget i truppen är bra. Vi har tappat erfarna spelare som "Gjolle", Allan och Anel men har fyllt på med yngre och hungriga spelare. Vi genomgår ett generationsskifte i truppen och är väldigt nöjda hur det har sett ut i de två första matcherna. Gällande truppen så skulle jag inte bli förvånad om det dyker upp 1-2 spetsvärvningar innan serien drar igång.

 • Målsättning

 • - Vi spelar alltid för att vinna varje match. Vi vill även skapa rätt förutsättningar för våra unga spelare att utvecklas och bli bättre fotbollsspelare.

 • Vilket lag är serie favoriter

 • - Kungsör då dom åkte ut trean.

 • Vilka åker ur

 • - Jag tycker serien är ganska jämn, därför är det svårt att svara på den frågan.

 • Spelar man vill lyfta upp 

 • - Med tidigare erfarenhet så skippar jag att nämna några namn. Men både jag och Serwat, huvudtränaren, är positivt överraskade av många spelare i truppen.

 

2-Kungsör BK

 

Satsar på avancemang till div.3 troligen har åkte jojo mellan trean och fyran senaste åren och verkar sakna rätt organisation för den nivån. Och klubben lyckas aldrig att få till en bra spelartrupp som kan behålla laget i div.3 det är rätt dålig tycker jag.. Är ett av lagen som dom flesta tippar som seriesegrare varje gång dom är nere i div.4 så även denna säsong. 

Men laget har så pass starka grundkvaliteter att man kniper kvalplatsen och spelar sig upp i fyran

Ingen svar ifrån någon i Kungsör om deras tankar 

 

 3-IFK Västerås 

 

Laget är ungt och orutinen gör att man stannar på tredje plats i år. Kommer knappast att gå upp direkt vad jag tror dom behöver ett år på sig för att få erfarenheten. Upprepar nog inte förra årets succé. IFK har tagit hand om kvalplatsen varje år dom senaste säsongerna tror inte man lyckas med den bedriften en säsong till.

 Sportchef Jonny Rödlund tankar inför seriestarten .

 

 • Läget i truppen nyförvärv, förluster m.m.

Ett helt nytt lag och vi har 50 spelare som ska spela u17 u21 Div 4

Tappat många och det har gett chansen till en föryngring och det med mersmak

 • Målsättning

Topp 3

 • Vilket lag är serie favoriter

Irsta BSK Kungsör

 • Vilka åker ur

BK 30 Tortuna

 • Spelar man vill lyfta upp 

Många yngre kommer få chansen men Kevin Custovic och Dennis Botchey 2 st 16 åringar

 

 4-Arboga Södra 

 

Förra säsongen avslutade man serien på ett övertygande sätt men det var allt den säsongen. Har svårt prestera på resande fot. I år kan det bli ett bra år Arboga södra som har behållet stommen ifrån förra säsongen och fyllt på med några intressanta namn .

Tar man ännu ett kliv i år? Med tanke på lagets fina säsongsavslutning.

Jag är dåligt insatt i Arboga södra utan får basera det här tipset på hörsägen från personer som är mer insatta.

 

Tränaren Mikael Wiker säger sitt .

Vinner serien. Bosniska eller Arboga.

Åker ur skinnsberg skultuna .

Nyförvärv Arboga abed abidi kungsör och Erik Dominguez värhulta.

Spelare att se i Arboga rio babovic. Nemanja och stjernfelt

 

5-Assyriska FC 

 

 Ett lag som har spänt musklerna ordentligt och har värvat ordentlig spetskompetens i Arton/ Robin, två spelare som gör skillnad. Ambitionerna inför året är nog rätt höga i AFC lägret och det blir spännande att se hur de tacklar det. En femte plats känns realistiskt. En stor och bred trupp om man ska gemnföra med säsongerna innan. Många spelare med stor rutin som Bodur bröderna har AFC har alla möjligheter i världen att blanda sig i toppstriden och kanske rakt av även vinna.

Tränare Dani Dinler säger sitt .

 

1. Truppen:

3 spelare har bytt klubb. Vi har värvat 8 nya än så länge. Vi har behållt den viktiga grund stommen från förra året & vi bygger vidare på med dom nya spelarna. ( säg till om du vill ha namn/info på dom nya)

2. Målsättning

Är att hamna så högt upp som möjligt i tabellen. 


3. Seriefavoriter.

Svårt att säga, alla kan slå alla iår känns det som. Men om man måste välja så säger jag Kungsör, bara för att dom kommer senast från div 3 spel.

4. Lag som åker ut är också svår fråga...5. Vill lyfta hela vårt lag.

Alla är lika viktiga, men självklart varierar kvalitet på spelarna. Men vill lyfta alla som en grupp.

 

 6-Tortuna SK 

 

Skador förstörde stora delar av förra säsongen Låg risigt till efter vårsäsongen men en stark höst räddade dem kvar i fyran. Kan man hålla sig ifrån skador har man kapacitet att hänga kvar och även utmana lagen längre upp i tabellen. Har sätt bra ut under försäsongen jag skulle bli förvånad om inte laget gör en bra säsong 2017. har några nya namn i truppen som kan ge laget ett lyft men framför allt bredd .

Ingent svar ifrån TSK om vad man tycker inför säsongen.

 

7-Skultuna IS

 

Har en stor och relativt namnkunnig trupp som bör garantera en stabil placering i mitten av tabellen. Kan man få ordning på försvarsspelet som stundtals varit under all kritik kan det kanske bli en ännu roligare säsong. Har fått behålla flera bra spelare och har då förstärkt också med några spännande killar.

 Alltid svårt att möta Skultuna speciellt borta kommer nog ta många trepoängare på hemmaplan.

Inga kommentarer ifrån Skultuna inför seriestarten.

 

8-Kolsva IF 

 

Kolsva är ett svårspelad lag som alltid spelar fysiskt var riktig bra förra säsongen men lär det bli tuffare den här säsongen. Är nykomlingar och har egentligen ingen stor press att hamna på den övrehalvan. Ett lag där det varit väldigt tyst runt omkring. Inte omöjlig laget överraska den här säsongen .Har sätt ok ut under försäsongen.

 

Ingen kommentar ifrån Kolsva inför seriestarten.

 

 9-Irsta IF 

 

Tidigare tippade jag att Irsta skulle åka ur femman förra säsongen men laget gick hela vägen upp till div.4 överraskande. Men flera starka nyförvärv,en fantastisk bra försäsong och god stämning i laget gör att man är med och fajtas om stark placering som nykomlingar .Men i princip kan det gå hur som helst för Irsta.

 

Mattias Johansson tycker till ifrån Irsta IF

 

 • Läget i truppen nyförvärv, förluster m.m.

 • Casper Thygesen (Tillbaka efter ett år i Tortuna SK)

 • Daniel Kempe (IFK Västerås)

 • Anton Niemi (Tillbaka efter 3 år studier i Umeå)

 • Metin Ömansson (Skiljebo SK)

 • Mikael Simonsen (Franke IK)

 • Patrik Hofling (Franke IK)

 • Robin östman (IFK Västerås)

 • Simon Berglund (Dingtuna IK)

 • Timmie Tornberg (Comeback)

 • Jesper Andersson (Dingtuna IK)

 • Målsättning

 • Mitten av division 4

 • Vilket lag är serie favoriter

 • Kungsör SK

 • Vilka åker ur

 • -

 • Spelar man vill lyfta upp

 • Vi har arbetat för att få tillbaka många spelare som har anknytning till Irsta IF vilket vi har lyckats väl med. Flera av dessa spelare som har testat på spel högre upp i divisionerna och väljer nu att fortsätta sitt fotbollspelande i Irsta IF igen, vilket är otroligt roligt. Dessutom har vi kryddat med några spelare som har erfarenheter av spel högre upp samt även unga spelare. Detta gör att vi har en intressant mix av erfarenhet, klubbhistoria och nyfikenhet i vår trupp inför 2017.

Vi är också glada att vår huvudtränare från förra året André Eriksson fortsätter att ansvarat för herrlaget. Till sin hjälp har han Tobias Myhrman som assisterade tränare, Kenneth Heldebring som målvaktstränare och Adam Wine som materialansvarig.

 

 10-Munktorps BK

 

Bjuder inte på mycket information, Kan få det svårt i år. Med ett stort hjärta tror jag att MBK kommer att många poäng på hemmaplan som bör räcka till ett nytt kontrakt. Kanske underskattar jag MBK men har man ett anfall som räcker till? Att plocka till sig en och annan poäng här och där räcker inte. Nog blir det en nedre placering.

 Ingen kommentar ifrån Munktorps inför seriestarten

 

11-Skinskattebergs SK 

 

Tippas av många att åka ur den här säsongen även jag har sån känsla men hoppas för SSK del att den känslan inte stämmer. Har tappat någon spelare till Fagersta som var jätteviktig för laget men en spelare gör inte ett helt lag.Är svårspelade på hemmaplan kommer att få fajtas för varje poäng den här säsongen.Att gneta sig till en och annan poäng här och där räcker inte. Åker ur.

 

  Ingen kommentar ifrån SSK inför seriestarten

 

    12-BK30

 

Kanske underskattar jag BK30 .Upprepar nog inte förra årets succé. Har gjort en dålig försäsong. Jag har svårt att se laget med så många unga spelare på plan ska kunna stå mot lag som IFK Västerås ,Bosniska m.m .Har tappat alla spelare som skulle kunna hålla laget kvar den här säsongen .Men som sagt tippade att Irsta skulle åka ur förra säsongen så chans att laget klara ett nytt kontrakt finns faktisk. 

 

Ingen kommentar ifrån BK30