Martin Pertunaj /Musti” Said/Daniel Rääf! är klara för Bosniska SK

 
Danne kan beskrivas som en mångsidig spelare med bra rörelse och fantastisk arbetskapacitet. Han täcker stora delar av planen och jobbar otroligt hårt både offensivt och defensivt. Detta gör att han kan spela på de flesta positionerna på plan.

Såhär säger sportchefen Armin Vukovic om nyförvärvet: "Danne är en fantastiskt kille som har tränat med oss ett bra tag under försäsongen och gjort det riktigt bra. Han har dem kvalitéerna och spelsätt vi saknat lite, och jag känner mig väldigt nöjd med detta tillskott till truppen."
 
 
Martin kan beskrivas som en central spelare som har ett fantastiskt tillslag och speluppfattning. Hans vänsterfot är nog en av dem bästa i hela Västmanland.

Såhär säger sportchefen Armin Vukovic om nyförvärvet: "Martin har varit med ett tag nu under försäsongen och gjort det bra. Han har en ruskigt bra speluppfattning och tillslag som kommer vara nyttigt för oss."

Martin själv säger såhär: "Jag har varit borta från fotbollen ett tag men det känns riktigt kul att vara i BSK och jag hoppas jag kan hjälpa klubben med att ta steget tillbaka till division 4."
 
"Musti" började sin seniorkarriär i BSK efter att ha spenderat sina ungdomsår i IK Franke. Innan förra säsongen så valde Musti att lämna BSK för Hornafrika för att satsa på skolan, då han studerade i Borlänge. Men med god planering så kommer Musti att spela med oss i år och det är vi glada för!

Såhär säger sportchefen Armin Vukovic om nyförvärvet: "Musti är en ung och bolltrygg mittfältare som jag tror kan utvecklas till en viktig spelare med rätt personer runt omkring sig. Han har redan visat prov på stora framsteg sedan han sist var här och jag ser verkligen fram emot att se Musti i år."

Musti säger själv: "Jag är otroligt glad att vara tillbaka och det känns som att komma hem igen."

Kort och konkret sagt, enkel touch bror.

Kommentera

Publiceras ej