IK Franke har tappat några spelare inför den här säosngen.Men har nu gjort klart med fyra nya spelare strax före seriestarten.
 
Rasmus Lindemann är född 1999 och har Västerås IK som moderklubb. De två senaste säsongerna har han spelat för VSK i U19 div 1, där har legat bakom mycket av lagets offensiva spel med både mål och assists. Rasmus är i första hand mittfältare, men besitter en mångsidighet som gör att han kan konkurrera på flera positioner. 

Albin Ramström är född 1999 och spelade för IK Franke som ungdomsspelare mellan 2013-2016. Han återvänder nu till föreningen efter två år med i VSK och spel i U19 div 1 där han varit en tongivande spelare. Albin är en spännande kantspelare som kan användas såväl som både ytterback och ytterforward. 

Johannes Monus är född 1999 och har de senaste två åren varit målvakt för VSK Fotbolls U19-lag, men spelade i IK Franke så sent som 2016. I sin senaste sejour i Franke debuterade han som 15-åring för A-laget i Widerlöv Cup och hann även med ett framträdande i division 2 säsongen 2016. Johannes har under sina år i VSK Fotboll fortsatt sin utveckling i helt rätt riktning och har nu gett vår målvaktsbesättning extra styrka och konkurrens. 

Viktor Malm är född 2001 och ansluter närmst från IFK Västerås där han spelat under de två senaste säsongerna. Viktor är en reflexsnabb målvakt som är skicklig i spelet med fötterna. Han har trots sin unga ålder god erfarenhet av spel på seniornivå, vilket har synts tydligt under hans första månader hos oss. Vi hoppas nu att Viktor kan fortsätta sin fina utvecklingskurva. 

Vi hälsar alla fyra varmt välkomna till IK Franke!
 
 
Bilden är hämtad från IK Frankes hemsida

Kommentera

Publiceras ej