Fagersta fortsätter att imponera och är nu uppe på en sensationell serieledning. Samtidigt går går sala betydligt sämre än förväntat och har enbart en seger på fyra matcher.
 
Alla som hade Fagersta Södra som serieledare efter 17 omgångar räcker upp en hand. Ingen? Ok.Men där finns de i dagsläget, och det är intet orättvist.Det går det inte att ta ifrån Fagersta att de spelar riktigt bra fotboll just nu.Håller sig den här truppen skadefri, då är det inte längre någon omöjlighet att vi får se Fagersta spela division-2 nästa säsong. 
 
 
 
Fagersta Södra gjorde en stark match igår när man besegrade serieledarna Sala FF på bortaplan med 2-1.Nu återstår det bara fem omgångar kvar att spela om.Fagersta har många tuffa matcher kvar bland annat tabelltvåan Rengsjö på bortaplan men det kan gå.Kom igen Fagersta...
 
 

Tobias Eriksson


För lite drygt ett 2 säsonger sedan fick Tobias Eriksson ta klivet upp som huvudtränare och den möjligheten skulle inte rinna ut i sanden. 30-åringen leder för tillfället med stora framgångar den välskötta klubben som för första gången kan ta sig upp till division-2.


Under Tobias ledning har klubben höjt sig rejält och etablerat sig i division-3 på allvar.

Att västerås klubbarna inte tar vara på kvaliteten som många tränare har förstår jag inte.Man använder istället kompisar och oerfarna tränare. Tobias skulle kunna lyfta vilken klubb som helst i den här stan. Istället används hans kvaliteter utanför västerås.

Bra jobbat Tobias och hoppas att du lyckas ta upp Fagersta södra till division-2.

 

Kommentera

Publiceras ej