Från Bosniska SK hemsida
Här presenteras ledarstaben för den kommande säsongen!

Huvudtränare-Azad Kalash: Efter säsongen så sattes en av de viktigaste pusselbitarna för detta års lagbygge genom att Azad förlängde som som huvudtränare. Azad är en tränare som snabbt blivit en favorit på Lundby IP, genom sin personlighet och fantastiska engagemang får han hela gruppen att dra åt samma håll. Genom att behålla Azad så har kan vi fortsätta bygga vidare på förra säsongens arbete men samtidigt jobba extra hårt med utvecklingsmöjligheterna. 

Assisterande tränare-Nermin Puskar: Här behövs ingen bakgrundshistorik. Nermin är en av BSKs största legender och har vaktat målet i många år. Nu får han en ny roll i klubben som innebär en ledarroll där Nermin kommer jobba närmare Azad och stötta honom i flera delar samtidigt som han utbildar sig till tränare. 

Lagledare-Adnan Glibo: När Aran flyttade till Stockholm så saknades det en plats i ledarstaben. I och med det så fyllde vi den platsen med Adnan. Med sin stora organisationsförmåga och noggrannhet fyller han rollen som lagledare med bravur. 

Materialare-Agron Fetahi: Alla lag behöver en Agron, men vi kan med glädje konstatera att vi har originalet. Agron är en legend på Lundby IP som alltid fixar allt, utan honom så hade det inte varit detsamma. Gräset är klippt, linjerna kritade, tröjorna tvättade, strumporna torkade, bollarna pumpade. Vi är otroligt tacksamma att ha en sådan person i klubben och det finns ingen bättre citatmaskin i Mälardalen.

Lycka till boys!

Kommentera

Publiceras ej