Seg start – lugnet före stormen

Bosniska inledde tvivelaktigt, med långsamt spel och inte mycket till anfallsspel. Däremot kunde Afghanska trilla boll ganska ostört stundtals och lyckades även skapa ett par halvchanser. Hela första halvlek gick till Afghanska som hade de mesta och bästa.


I andra började likt den första där Afghanska ä det bollförande laget. Med tjugo minuter kvar av matchen ungefär blev det tuffare spel ute på plan där båda lagen vill fåtill ett avgörande.


Det såg tryggt och säkert ut defensivt för båda lagen och 0-0 var ett resultat som såg ut att gå in. Åtminstone fram till 80:e minuten. Då exploderade matchen först kom 0-1 för Afghanska genom Hossein Rahmani.Innan målet hade Bosniska byt in Hysni Rysha nr 40 en tung och stor targetplayer som kom att betyda väldig mycket för Bosniska sista minuterna.I 86:e minuten kom kvitteringen efter en tilltrasslad situation framför Afghanska målvakten Masood Torgul.det var Emil Granlund som forcerade in 1-1 det blev också slut resultatet . En helt galen match, med många misstag, men också flera ljuspunkter. En bra match framför allt sista kvarten.

Detta resultat var inget som lyfte lagen i tabellen men någon placering blev det helst ville båda lagen vinna för att närma sig topplagen Tillberga och SK91.


Bra och underhållande match på en fredag 

Kommentera

Publiceras ej