Arboga södra -FC Västerås slut 7-2

Hemmalaget som på sista tiden har tappat både fart och poäng var i behov av en seger idag.För västerås var detta givetvis en av säsongens kanske svåraste bortamatcher och ingen hade förväntat sig att Västerås skulle kunna plocka poäng här.Det blev en total överkörning från Arbogas sida med 7-2. Detta var en viktig seger för Arboga ,nu skiljer det bara sex poäng upp till serieledarna Köping som står på 21 poäng…

 

IFK Västerås -Köping FF slut 0-1

Hemmalaget kämpade tappert i 90 minuter men det räckte inte till poäng,mot series suveräna Köping FF. Matchhjälte blev så klart skytteligaledaren Shadi Ibrahim.

 

Munktorps BK-Norrby SK Slut 1-0

Fortsatt tungt för nykomlingen Norrby SK som förlorade för femte gången den här säsongen.Jag hade högre tankar om just Norrby till den här säsongen spelmässigt.Det nog en stor skillnad mellan division-5 och division-4. För hemmalaget del var det en superviktig seger som lyfter upp laget en bit upp i tabellen men framför allt bort från bottenträsket.

 

BK30-Irsta IF slut 2-1

Irsta blandar och ger i sina matcher .Men man har inte riktig kommit upp i den nivå ,som är förväntad av ett lag med en sån trupp. BK30 vinner med 2-1 och tog därmed säsongens andra seger .

  .

 

Kommentera

Publiceras ej