Första nyförvärvet är Erik Wallin från MBK och andra Niklas Fredriksson Kolsva .

Niklas Fredriksson, 25, återvänder till Köping FF. Han kommer att utöka konkurrensen på mittfältet.

Niklas kommer till oss från Kolsva IF där han förgående säsong startade 18 matcher och lyckades komma med i målprotokollet fem gånger. Tidigare har han representerat klubbar som Arboga Södra IF, Kungsörs BK och MDFF Köping. Niklas började spela fotboll i Köping FF och därför är det extra kul att han nu är tillbaka.

Köping har hört av sig flera år i rad och jag tycker att det var rätt läge den här gången. Jag känner flera killar i laget och tycker att det ska bli skönt att kunna träna hemma i Köping, säger Niklas.

Niklas har erfarenhet från spel i högre divisioner och kommer att bidra med viktig erfarenhet och ett hårt jobb.

Jag springer väldigt mycket och smäller på en del. Man kan säga att jag är en mittfältare som är jobbig att möta.

Tränaren Armin Suljic om nyförvärvet:

Som motståndare har Niklas alltid varit en hårt arbetande spelare. Han har också visat upp ett bra passningsspel och är duktig på att känna av rytmen i spelet. Han kommer ge vårt spel en extra dimension.

Välkommen hem Niklas!
 
 
Ni som följer oss på Instagram har med stor sannolikhet sett att det hintats om ett nyförvärv som kommer från MBK. Nu kan vi presentera Erik Wallin som vårt nyförvärv.

Jag känner att jag behöver en ny utmaning och det ska bli otroligt kul att ha Armin som tränare igen. Det var han som skolade om mig från yttermittfältare till mittback i juniorlaget och jag kände direkt att det var rätt position för mig. Nu trivs jag lika bra som ytterback, säger Erik.

Erik kommer närmast från Munktorps BK där han spelade 16 matcher under förgående säsong. Han lyckades också hitta nätet två gånger. Spelaren trivs bäst i en fyrbackslinje och klarar av att spela både centralt och på en kant.

Jag ser mig själv som en försvarare med bra spelförståelse och ser fram emot att träna hårt under försäsongen, avslutar Erik.

Erik började spela fotboll i MBK vid sjuårsåldern. Som junior har han representerat MBK, KFF och MDFF Köping. De senaste tre säsongerna har han tillhört MBK:s seniorlag.

Välkommen tillbaka till KFF Erik!