Första Morat representerarade var Syrianska Kerburan i Västerås då laget spelade i DIV 3 där i från gick tåget  till nuvarande allsvenska klubb IFK Norrköping och där spelade han i Elit allsvenskan och var uppe och nosade på A lags spel mellan åren 2005-2007 .
 
Säsongen 2007  blev han värvad till IF Sylvia div 1 där han var ordinarie i A laget under hela säsongen .  2008 visade Västerås klubben VIK intresse och kontaktade Morat som fick kontrakt på 1 år med klubben där han spelade höger back under hela säsongen 2008 .  Fler klubbar visade intresse för denna talang och denna gång gick resan till Dalarna och Succe klubben Dalkurd .Han fick kontrakt efter att visat upp sig på en testmatch .I Dalkurd  blev det  5 matcher innan en skada satte stopp för honom och  fortsatt spel i klubben .Sedan dess har han representerrat flera västerås klubbar bland att Assyriska FC och BK30. 
 
 
Så skriver VIK om nyförvärvet på sin hemsida..
 
Sist Morat var här i klubben var det division 2 spel på Apalby och Morat vänder nu hem med massa rutin i bagaget, bland annat från superettan och division 1. Fantastiskt seriös spelare som blir en viktig pjäs för oss i år och vi ser även en inspirationskälla för de yngre i truppen.
 
 

Kommentera

Publiceras ej